Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία στη Σκάλα Κεφαλονιάς από την αυτοκτονία 64χρονου επιχειρηματία, ο οποίος λύγισε από τα οικονομικά προβλήματα και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας, ο οποίος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, ήταν ιδιοκτήτης τουριστικής επιχείρησης στο νησί. Η οικονομική κρίση, ωστόσο, προκάλεσε τεράστιες ζημιές στην επιχείρησή του και σε συνδυασμό με τη μεγάλη μείωση των κρατήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό τον έφερε σε οικονομικό αδιέξοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ethnos.gr, ο 64χρονος επιχειρηματίας είχε επενδύσει τα τελευταία χρόνια ολόκληρη την περιουσία του για να κατασκευάσει τρεις μεζονέτες ευελπιστώντας ότι η Κεφαλονιά θα παραμείνει προορισμός πρώτης γραμμής για τους επισκέπτες από το εξωτερικό.

Το πρωί της Κυριακής ο 64χρονος επιχειρηματίας πήγε στην επιχείρησή του, η οποία βρίσκεται κοντά στο χωριό Αποστολάτα, και κρεμάστηκε σε ένα δέντρο, το οποίο βρισκόταν εντός της ιδιοκτησίας του. Τον αυτόχειρα εντόπισαν στις 11 το πρωί εργαζόμενοι στην επιχείρηση, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Το μόνο που έκαναν οι γιατροί που έσπευσαν στο σημείο ήταν να διαπιστώσουν τον θάνατο του επιχειρηματία, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οφείλεται σε πνιγμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook