Με τον μέλη και τον πρόεδρο του συλλόγου οικιστών Γαζίου κ. Σμαραγδάκη Στέλιο συναντήθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του συλλόγου για τον γενικό πολεοδομικό σχεδιασμό, τις πρωτοβουλίες που η δημοτική αρχή έχει πάρει σχετικά με την πολεοδομική οργάνωση και ανάπτυξη του Μαλεβιζίου, καθώς και όλες τις πολεοδομικές μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως στο Τσαλικάκι, στην Χαλέπα, κ.α.

Παράλληλα τους ζήτησε να συνδράμουν από την πλευρά τους έτσι ώστε να μην υπάρξουν καινούργια αυθαίρετα στο Μαλεβίζι και δήλωσε αλληλέγγυος σε κάθε πρωτοβουλία νομιμοποίησης των υφιστάμενων αυθαίρετων κατοικιών, εκτός φυσικά των κραυγαλέων περιπτώσεων πολυώροφων κτιρίων – θέση που βρήκε απολύτως σύμφωνους και τους οικιστές.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε άριστο κλίμα και τα μέλη του συλλόγου δήλωσαν ικανοποιημένοι και σύμφωνοι με τις πρωτοβουλίες και τον προγραμματισμό της νέας δημοτικής αρχής, που στόχο έχουν να βάλουν τάξη στην πολεοδομική αναρχία που, με ευθύνη της πολιτείας, επικρατούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook