Σίγουρος για τη παραμονή του ΑΟΧ στην fl2 παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Σωτήρης Τσάτσος.
Ο χρυσός σκόρερ της Χανιώτικης ομάδας στο ντέρμπι με τη Χερσόνησo, μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο του Ηρακλείου (athleticradio) και εξέφρασε τη πεποίθηση του ότι ο ΑΟΧ δεν πρόκειται να κινδυνεύσει: \”Αλίμονο μας και δεν σωθούμε! Ο ΑΟ Χανιά θα σωθεί σίγουρα. Έχουμε καλή ομάδα απλά κάποια προβλήματα μας έχουν αφήσει πίσω στη βαθμολογία. Θεωρώ όμως ότι στο τέλος θα πετύχουμε, εύκολα ή δύσκολα, το στόχο μας\”.

Ο Σωτήρης Τσάτσος μίλησε και για το ματς της Κυριακής το οποίο ο ΑΟΧ το κέρδισε με 1-0 πραγματοποιώντας ένα σημαντικό βήμα για τη παραμονή: \”Είμαι ευχαριστημένος επειδή κερδίσαμε, αλλά και για το γεγονός ότι σκόραρα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι με τη Χερσόνησο. Για μας ήταν καθοριστικής σημασίας παιχνίδι και δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο που μας στηρίζει, καθʼ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στους συμπαίκτες μου που ξέρουμε όλοι ότι περνάμε δύσκολες στιγμές.\”

Ο Τσάτσος αναφέρθηκε επίσης και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Πλατανιά: \”Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Είναι τοπικό ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες. Εμείς θα κατέβουμε σε αυτό το παιχνίδι για να κερδίσουμε και πιστεύω ότι έχουμε τις προϋποθέσεις για να το πράξουμε αυτό\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook