Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου στον Εργοτέλη και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απ. Παπουτσάκης απευθύνει κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν την διαδικασία.

Ο κος Παπουτσάκης στη δήλωση του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ στέλνει μήνυμα ενότητας για να χτιστεί ο νέος Εργοτέλης. 

«Καμία καινούργια δημιουργία, τίποτα νέο που πασχίζει να φτιαχτεί, δεν μπορεί να έχει στέρεες βάσεις αν δεν προκύψει ως αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας.

Την ημέρα που ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα μας, εξέφρασα άμεσα την πρόθεση να ηγηθώ της προσπάθειας για να δημιουργήσουμε μαζί τον ΝΕΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η τεράστια προσπάθειά μας να δικαιωθεί το σωστό, το προβλεπόμενο και το απόλυτα νόμιμο και να παραμείνουμε στη Super League, οφείλουμε να ξεκινήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δημιουργούμε τον ΝΕΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Έχω τονίσει κατ’ επανάληψη και σε κάθε ευκαιρία ότι από τον οργανισμό που λέγεται Εργοτέλης δεν περισσεύει κανείς. Κανείς που να έχει διάθεση να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο. Κανείς που να σέβεται τη φιλοσοφία του συλλόγου όπως αυτή διατηρείται απαράλλαχτη εδώ και 83 χρόνια. Δεν περισσεύει κανένας πραγματικός Εργοτελίτης.

Δεν είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε κάνει όλοι μας λάθη. Και εγώ προσωπικά. Για να συνεχίσουμε, όμως, να πορευόμαστε, πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Σαν μια γροθιά. Γιατί ο Εργοτέλης είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Γιατί, όπως σοφά έγραψε ο αξεπέραστος Μίκης, “ο Εργοτέλης δεν είναι απλά ένα σωματείο, αλλά μια ιδέα, που δεν υπάρχει τρόπος να την εμποδίσει κανείς να υπάρχει, να ακτινοβολεί, να εμπνέει και να νικά το χρόνο.”

Κανείς, λοιπόν, δεν μπορεί να την εμποδίσει. Ακόμα κι αν κάποιοι βάζουν τα συμφέροντά τους πάνω από τους νόμους και τους θεσμούς. Ακόμα κι έτσι, ο Εργοτέλης έχει μάθει να μάχεται στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις και στο τέλος να βγαίνει νικητής. Η ιστορία το έχει δείξει αυτό για τον σύλλογό μας και στι παρελθόν και μάλιστα σε ακόμα δυσκολότερες περιόδους από την τωρινή.

Η ώρα της συστράτευσης όλων των δυνάμεων έφτασε. Με όποιον τρόπο επιθυμεί και μπορεί ο καθένας. Με όποια μέσα διαθέτει. Είμαστε εδώ. Όσοι θέλουν και μπορούν, ξέρουν που να απευθυνθούν.

Η διαδικασία της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι κομβικής σημασίας για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου μας.

Και σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος, αντιλαμβάνεστε όλοι ότι μόνο με ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και μέλλον για τον Εργοτέλη σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Θα κοιτάξουμε μπροστά, μόνο εάν είμαστε όλοι μαζί!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook