Χάρη στη συνεργασία της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής διατέθηκαν τρόφιμα σε χίλιες πεντακόσιες οικογένειες του Δήμου, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων δόθηκαν κατά τη διάρκεια των παραστάσεων αντί εισιτηρίου και στη συνέχεια διανεμήθηκαν από τα μέλη του συλλόγου στα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας του Δήμου Ηρακλείου από όπου – στοχευμένα – μοιράστηκαν, σε οικογένειες που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές βασικές τους ανάγκες.

Η Αντιδήμαρχος Δέσποινα Συγγελάκη ευχαρίστησε θερμά τόσο τη θεατρική ομάδα και το Σύλλογο Εργαζομένων όσο και όλους όσοι προσέφεραν τρόφιμα επισημαίνοντας :

\”Είναι αξιέπαινη η πρωτοβουλία της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου αντί αντιτίμου να ζητήσει τρόφιμα αλλά και η ανταπόκριση των πολιτών που έσπευσαν να προσφέρουν τρόφιμα.

Η πρωτοβουλία αυτή ένωσε τον πολιτισμό με την αλληλεγγύη αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να προσφέρουμε ψυχαγωγία αλλά και ουσιαστική βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αρκεί να υπάρχει συνεργασία και πραγματική θέληση για προσφορά.

Ελπίζω σύντομα να πολλαπλασιαστούν αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες και μαζί και η αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη από τη φροντίδα μας»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook