Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων σε όλους τους δήμους της Π.Ε. Ηρακλείου με στόχο την ενημέρωση αλλά και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με το πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου για το 2012. 
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό θέμα για την τοπική μας οικονομία που αφορά την ελαιοπαραγωγή. 
Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης «ο σκοπός των ενημερωτικών επαφών που θα ολοκληρωθούν άμεσα καθώς στα μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσει το πρόγραμμα, είναι με την συμμετοχή των ίδιων των κατοίκων των περιοχών που θα πραγματοποιηθεί η δακοκτονία, να καταφέρουμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προστατεύοντας αποτελεσματικά τις περιουσίες αλλά και την παραγωγή μας. 
Με την κινητοποίηση του ίδιου του πληθυσμού σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτιση των υπαλλήλων που θα συμμετέχουν, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα καταστροφικά προβλήματα που προκαλεί ο δάκος». 
Αύριο Τετάρτη 6 Ιουνίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου μαζί με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου θα βρίσκεται στο Δήμο Βιάννου ώρα 11π.μ., στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας στις 13.30 μ.μ. και στο δήμο Αρχανών- Αστερουσίων στις 5 το απόγευμα.
Στις ενημερωτικές αυτές συναντήσεις εκτός από την αρμόδια υπηρεσία και τα στελέχη των Δήμων καλούνται να παρευρεθούν τα τοπικά

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook