Σε φιάσκο κατέληξε το «colpo grosso» μίας Γεωργιανής βοηθού και δύο συνεργών της, οι οποίοι σχεδίαζαν να ξαφρίσουν τις οικονομίες του επιχειρηματία – εργοδότη της στη Βούλα, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αγγίζουν το εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά!

Η αλλοδαπή γυναίκα που εργαζόταν στη βίλα του επιχειρηματία γνώριζε πολύ καλά που είχε κρύψει το αφεντικό της τον αφύλαχτο «θησαυρό» του, με αποτέλεσμα να μπει στον πειρασμό να καταστρώσει ένα αποτυχημένο σχέδιο κλοπής των χρημάτων.

Η Γεωργιανή μπορεί να κατάφερε να κλέψει τα χρήματα μαζί με τη βοήθεια δύο συμπατριωτών της, έναν άνδρα και μία γυναίκα, ωστόσο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες και εντόπισαν τα ίχνη της από συνομιλίες που είχε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και μέσω skype.

Έτσι, συνέλαβαν τελικά την οικιακή βοηθό και τους συνεργούς της, ενώ βρήκαν και τα κλεμμένα χρήματα τα οποία οι δράστες τα είχαν κρύψει μέσα σε σακούλες σε ένα πλυντήριο στο κρησφύγετο τους στον Κολωνό!

Η Αστυνομία αναμένεται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook