Ανακοινώσεις εξέδωσε ο Κισαμικός με τις οποίες ευχαριστεί τις ομάδες που του εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την άνοδο στη Δ\’ Εθνική κατηγορία, αλλά και την ΑΕΚ Τσαμπουράκης για τη φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι στον Καρτερό.
Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις

Προς Α.Ο. Χανιά

\”Το Δ.Σ., οι παίχτες και το προπονητικό team της ομάδας του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ευχαριστούν θερμά την Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ για την συγχαρητήρια επιστολή τους και για την συμπαράσταση τους στην ομάδα μας, κατά την διαδικασία των μπαράζ. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο ΑΟΧ, η ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη των Χανίων μας, αξίζει την συμπαράσταση και την υποστήριξη όλων μας και ο Κισσαμικός θα είναι αρωγός της προσπάθειας αυτής.\”

Προς Ροδωπού

\”Το Δ.Σ., οι παίχτες και το προπονητικό team της ομάδας του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ευχαριστούν θερμά τον γείτονα Α.Π.Σ. Ροδωπού για τις ευχές του. Να τους ευχηθούμε κι εμείς με την σειρά μας, άλλη μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν.\”

Προς Θύελλα Καλάθενων

\”Το Δ.Σ., οι παίχτες και το προπονητικό team της ομάδας του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ευχαριστούν την συντοπίτισσα ομάδα μας Θύελλα Καλαθενών για τις ευχές της. Να ευχηθούμε με την σειρά μας καλή και επικοδομητική νέα σεζόν και να ξέρει όλη η οικογένεια της Θύελλας ότι ο Κισσαμικός θα είναι κοντά της και πρόθυμος να βοηθήσει όπως και όσο μπορεί.\”

Προς Α.Ο. Πλατάνου

\”Το Δ.Σ., οι παίχτες και το προπονητικό team του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την ομάδα του Α.Ο.Πλατάνου για τα συγχαρητηρία τους προς την ομάδα μας και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια. Ο Κισσαμικός θα είναι δίπλα στην ομάδα του Πλατάνου.\”

Προς φιλάθλους και ΑΕΚ:

\”Το Δ.Σ., οι παίχτες και το προπονητικό team αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που βρέθηκε στο γήπεδο του Καρτερού στο Ηράκλειο και βοήθησαν για άλλη μια φορά με την φωνή τους, την παρουσία τους και τον παλμό τους, τον Κισσαμικό μας να πετύχει τον στόχο του για το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. Κατσμπά.Επίσης να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. της Α.Ε.Κ. Κασταμπά καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας του Καρτερού, για την άψογη φιλοξενία.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook