Ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί, στις 6 Ιουνίου, το νομό Λασιθίου, στο πλαίσιο περιοδείας του εν όψει των Εθνικών Εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Ηράκλειο ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ), καθώς και με ερευνητές του Ιδρύματος.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης, θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο όπου θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης για να ενημερωθεί από τη Διοίκηση και το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ το απόγευμα στις 19.30 θα μιλήσει στην Ιεράπετρα (κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη»).

Με αφορμή την επίσκεψή του, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, είναι πολύ σημαντικό για μένα να επισκέπτομαι το νομό Λασιθίου. Η Κρήτη γνωρίζει από αγώνες και έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου παλεύουμε για να κρατήσουμε όρθια τη χώρα. Το κρίσιμο στοίχημα για όλους μας είναι να αποτυπωθεί στο αποτέλεσμα η πραγματική πολιτική δύναμη της Νέας Δημοκρατίας και να έχουμε τον πρώτο λόγο στο σχηματισμό μιας υπεύθυνης και σταθερής κυβέρνησης. Αφήνουμε πίσω τις διαφοροποιήσεις του παρελθόντος και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για αυτό τον σκοπό. Η ΝΔ σήμερα πιστεύει χωρίς περιστροφές ότι η θέση της χώρας μας είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Ευρώ. Έχει συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για την αναπροσαρμογή επαχθών όρων του Μνημονίου όσο και για αναπτυξιακές πολιτικές που θα μας βγάλουν σταδιακά από το τούνελ της ύφεσης. Είναι η μόνη δύναμη που μπορεί αξιόπιστα να τα διεκδικήσει στο εξωτερικό και να τα κάνει πράξη στο εσωτερικό. Μόνο παρόντες μπορούμε να συμμετέχουμε στη διαμόρφωση των νέων συνθηκών που δείχνουν να έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ευρώπη. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου κρίνεται το μέλλον της χώρας. Κρινόμαστε όμως και όλοι μας για τις επιλογές μας. Κανένας δεν περισσεύει και κανένας δεν μπορεί να μείνει αδρανής. Τώρα είναι που όλοι μαζί οφείλουμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας».  

Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκης έχει ως εξής:

12: Επίσκεψη στο Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ).

18.00: Επίσκεψη και ενημέρωση από το Διοικητή και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

19.30: Ομιλία στην Ιεράπετρα (κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη»)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook