Εκβιασμούς διαρκείας δέχονται οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι από τους εργοδότες ώστε να υποκύψουν και να δέχονται ατομικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι απειλώντας τους ωμά για την εργασιακή τους σχέση όπως καταγγέλλει με σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Ηρακλείου.

Στη σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχοϋπαλλήλων Γιώργος Αρετίνης καλεί την Ένωση να προχωρήσει άμεσα στην υπογραφή της νέας Τοπικής Σύμβασης ώστε να κοπάσουν αυτά τα φαινόμενα.
 
Η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Ηρακλείου

  Εκβιασμούς διαρκείας δέχονται οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι από τους εργοδότες ώστε να υποκύψουν και να δέχονται ατομικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι απειλώντας τους ωμά για την εργασιακή τους σχέση.

  Εκμεταλλευόμενοι το γενικό οικονομικό κλίμα που επικρατεί και το γεγονός ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη με ευθύνη των Ξενοδόχων η υπογραφή της Τοπικής Σύμβασης ζητάνε παράλογα πράγματα από τους εργαζόμενους που σε άλλες εποχές δεν θα τολμούσαν ούτε να το σκεφτούν.

  Έχουμε ήδη παρέμβει σε πολλά Ξενοδοχεία και έχουμε σταματήσει αυτές τις πρακτικές αλλά δυστυχώς κάθε μέρα εμφανίζετε και κάποιο άλλο Ξενοδοχείο ακολουθώντας το παράδειγμα των υπολοίπων.

  Καλούμε την Ένωση Ξενοδόχων να προχωρήσει άμεσα στην υπογραφή της νέας Τοπικής Σύμβασης ώστε να κοπάσουν αυτά τα φαινόμενα γιατί η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και όχι να καλύβει αυτά τα φαινόμενα.

  Οι Ξενοδόχοι με τον κόπο των εργαζομένων έκαναν αυτές τις τεράστιες περιουσίες και τουλάχιστο θα πρέπει να τους σέβονται.

  ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους να μην υποκύπτουν και να μας ενημερώνουν αμέσως για να παρεμβαίνουμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook