Εξηγήσεις για το “πως” η χώρα μας θα βγει από το μνημόνιο, χωρίς να σταματήσουν οι Ευρωπαίοι δανειστές μας, να την χρηματοδοτούν κάλεσε να δώσουν Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ , ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ξεκίνησε το μεσημέρι την 2ήμερη περιοδεία του στην Ανατολική Κρήτη.

Ο Κος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του επανέλαβε το δίλημμα που θέτει η ΝΔ “ΕΥΡΩ ή Δραχμή” καλώντας τους Έλληνες ψηφοφόρους να δώσουν την δική τους απάντηση στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του ότι οι Έλληνες με την ψήφο τους θα δώσουν στην ΝΔ την νίκη στις εκλογές του Ιούνη και μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ο βουλευτής της ΝΔ, θα είναι το κόμμα που θα έχει τον κύριο λόγο στον σχηματισμό της κυβέρνησης και μάλιστα με αυξημένα ποσοστά, σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου.

 Αυξημένα ποσοστά θα έχει η ΝΔ και στην Κρήτη, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στο κόμμα, καλώντας παράλληλα και τους ψηφοφόρους του κόμματός του να συσπειρωθούν.

Τέλος, αναφερόμενος στο ΙΤΕ, ο κος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει ο ίδιος προσπάθειες, προκειμένου να μην περιοριστούν οι χρηματοδοτήσεις στην έρευνα, ενώ κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ, ότι με την εφαρμογή του προεκλογικού του προγράμματός, θα βάλει σε κίνδυνο την λειτουργία του ΙΤΕ.

Ρενα Βουρεξακη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook