Ο Πλατανιάς λίγες ημέρες πριν την έναρξη των πλέι οφ για την άνοδο στη Super League δεν έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκε στο φιλικό της Τετάρτης (6/6) από την Επισκοπή με 1-0 στο Μάλεμε.
Η εικόνα των παικτών του σίγουρα θα προβλημάτισε τον προπονητή της χανιώτικης ομάδας, Γιάννη Χατζηνικολάου, αφού το φιλικό αποτέλεσε την πρόβα ενόψει του \”μίνι\” πρωταθλήματος, στο οποίο ο Πλατανιάς βρίσκεται αντιμέτωπος με την ιστορική πρόκληση της συμμετοχής στα μεγάλα… σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η Επισκοπή από την άλλη στάθηκε πολύ καλά και στο πρώτο μέρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σκοράροντας με φάουλ του Κοζανίδη στο 35\’.
Στην επανάληψη ο Χατζηνικολάου άλλαξε ριζικά την ενδεκάδα, αφήνοντας σε όλο το ματς μόνο τους Μανουσάκη και Μιρτσέτα.
Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά στο 51\’ ο Μιρτσέτα αστόχησε σε πέναλτι, ενώ στο 75\’ ο Πάγκαλος \”σημάδεψε\” το δοκάρι.
Με τους φιλοξενούμενους δοκιμάστηκε ο τερματοφύλακας της Μινσκ, Σάλοντουκ, ενώ έπαιξε και ο γκολκίπερ Αντώνης Κελαϊδής, που έχει παραχωρηθεί στον Παναιτωλικό.

Το φιλμ του αγώνα
25\’ Φάουλ του Ναζλίδη άουτ.

27\’ Ωραία ενέργεια Κοζανίδη και σέντρα στον Ταμάμη, που εξ\’ επαφής με πλασέ στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

32\’ Μακρινό σουτ του Μαραγκουδάκη μπλοκάρει ο Σάλοντουκ.

33\’ Σουτ του Ναζλίδη άουτ.

35\’ ΓΚΟΛ: Φάουλ του Κοζανίδη η μπάλα βρίσκει στο τείχος και \”ξεγελάει\” τον Παπαδόπουλο.

36\’ Νέο φάουλ του Κοζανίδη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Πλατανιά.

47\’ Δυνατό σουτ του Μαρτσάκη άουτ.

51\’ Ο Φραντζεσκάκης ανατρέπει τον Πάγκαλο, αλλά το πέναλτι εκτελεί άστοχα ο Μιρτσέτα.

53\’ Σουτ του Μαρτσάκη αποκρούει σε κόρνερ ο Α. Κελαϊδής. 

54\’ Δυνατό φάουλ του Κοζανίδη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

64\’ Φάουλ του Μιρτσέτα αποκρούει ο Κελαϊδής.

69\’ Ο Μπαστάκης πήγε να \”κρεμάσει\” με λόμπα τον Γκολέμη, με την μπάλα να περνάει άουτ.

75\’ Σουτ του Πάγκαλου στο αριστερό δοκάρι.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Παπαδόπουλος (46\’ Γκολέμης), Μανουσάκης, Τζανής (46\’ Παπαζούδης), Δημήτρης (46\’ Ραπτάκης), Κουρτεσιώτης (46\’ Παληγεώργος), Δέντσας (46\’ Μαραγκός), Γκονζάλες (46\’ Τσοντάκης), Μιρτσέτα, Δράμι (46\’ Πάγκαλος), Μαραγκουδάκης (46\’ Μαρτσάκης), Ναζλίδης (46\’ Δρακάκης).
Επισκοπή (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Σάλοντουκ (46\’ Αντ. Κελαϊδής), Αργυράκης, Κεφαλούκος (65\’ Κατσαμάς), Μαραθιανός (46\’ Μποτωνάκης), Σουμπασάκης (65\’ Χνάρης), Αντιασβίλι (80\’ Καμινιώτης), Μουρτζανός (46\’ Σιόρε, 72\’ Καψαλάκης), Τσεσμελής (46\’ Φραντζεσκάκης), Κοζανίδης (60\’ Μπαστάκης), Γωνιωτάκης (60\’ Μικρόπουλος), Ταμάμης (80\’ Κουδουνάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook