Απάντηση στον Ακη Τσοχατζόπουλο και στις αναφορές που ο υπόδικος πρώην  υπουργός κάνει στις χειρόγραφες σημειώσεις για το πρόσωπό του δίνει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πολιτικού του γραφείου.

Η απάντηση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης έρχεται τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη των αποκαλύψεων γύρω από τα όσα αναφέρει ο Ακης Τσοχατζόπουλος  στις προσωπικές του σημειώσεις, από το περιεχόμενο των οποίων διαφαίνεται η προσπάθειά του να βρει τρόπους επικοινωνίας με τη Δικαιοσύνη προκειμένου να κλείσει ευνοϊκά για εκείνον η υπό εισαγγελική, τότε, διερεύνησή της υπόθεσής του.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρει: «Αυθαίρετες ερμηνείες σε χειρόγραφα του Άκη Τσοχατζόπουλου εμφανίζουν τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου να συνομιλεί μαζί του για την υπόθεσή του. Η αλήθεια είναι ότι καμία συνάντηση ή συνομιλία δεν υπήρξε μεταξύ τους. Συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου ζήτησε να υπάρξει συνάντηση και φυσικά η απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης ήταν αρνητική. Όλα όσα γράφονται ή ερμηνεύονται ανήκουν στη σφαίρα της παραπολιτικής και μερικές φορές της αθλιότητας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook