Τα όσα έγιναν σήμερα το πρωί με την \”αντρίκεια\” επίθεση του εκπροσώπου Τύπου και υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατα δύο γυναικών – υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ – φανερώνουν το τεράστιο λάθος των ΜΜΕ που είχαν \”αποκλείσει\” τους Χρυσαυγίτες απο τις προεκλογικές συζητήσεις πριν τις εκλογές της 6ης Μαίου.

Παράλληλα δίνουν και μια απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης θα \”εκπολιτιστούν\” εαν συμμετάσχουν στην κοινοβουλευτική διαδικασία.

Οι άνθρωποι, όσο και να φορούν μανδύα προβάτου και να εμφανίζονται ως οι Ρομπεν των φτωχών με τα μαύρα, μόλις αισθανθούν την πίεση του δημοκρατικού διαλόγου πετούν την προβιά και αρχίζουν να δαγκώνουν με το στόμα του λύκου που είναι και το πραγματικό τους πρόσωπο.

Και μπορεί ο συγκεκριμένος τύπος να έκανε το λάθος να ξεσπάσει σε δύο γυναίκες μέσα σε ζωντανή εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης.

Και μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που να λένε πως \”θέλουν\” την Χρυσή Αυγή στην Βουλή, ακριβώς για να δώσει ένα μάθημα στους \”απατεώνες πολιτικούς\”, όμως…….

Όμως……πριν το ξέσπασμα Κασιδιάρη στον \”αέρα\” προηγήθηκαν οι καθημερινές επιθέσεις κατα μεταναστών στους δρόμους της Αθήνας. Αύριο στην θέση των μεταναστών θα βρεθούν οι Ελληνες πολίτες που διαφωνούν με την Χρυσή Αυγή και μεθαύριο στην θέση της τηλεοπτικής εκπομπής θα βρεθεί η συνεδρίαση της Βουλής και τα πολιτικά κόμματα.

Υπενθυμίζω – όπως είχα γράψει στην Αρθρογραφία στις 30/5 (εδώ) – ειδικά για την Χρυσή Αυγή :

\”Ένα «κόμμα» καθαρά εθνικοσοσιαλιστικό – όπως οι ίδιοι το αποκαλούν – αλλά και Ναζιστικό όπως προκύπτει από την μετάφραση της λέξης εθνικοσοσιαλισμός στα Γερμανικά NAtionalsoZIalismus (ΝΑΖΙ). Ο αρχηγός του – που δεν έχει κρύψει την προσήλωσή του στην ιδεολογία του Nationalsozialismus, εκμεταλλεύεται δεόντως την δυστυχία των Ελλήνων και την απαξίωση των πολιτικών κομμάτων, όπως άλλωστε έκανε το ίνδαλμά του, ο Αδόλφος Χίτλερ, στην δεκαετία του 1930 στην Γερμανία.

Για την ιστορία αντιγράφω από την Wikipedia : «Το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (γερμ. Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei), γνωστότερο ως NSDAP, Ναζιστικό Κόμμα, , είναι το πολιτικό κόμμα που οδηγήθηκε στην εξουσία της Γερμανίας με την καθοδήγηση του Αδόλφου Χίτλερ το 1933.

Το NSDAP όρθωσε το Τρίτο Ράιχ (Τρίτο Κράτος) μετά την δημοκρατική εκλογή του ως γερμανική κυβέρνηση το 1933.

Το NSDAP χάρη σε μια οργανωμένη διαδικασία που ονομάστηκε Gleichschaltung κατάφερε να θέσει εκτός νόμου όλα τα υπόλοιπα κόμματα και να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και οικονομίας της Γερμανίας από την πτώση της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης το 1933, ως το τέλος του Β\’ Παγκόσμιου Πόλεμου το 1945, οπότε κηρύχθηκε παράνομο, οι ηγέτες του συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Δίκη της Νυρεμβέργης\”

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook