Με ανακοίνωσή της η Σπάθα ευχαριστεί Ε.Π.Σ. Χανίων και Σ.Δ.Π. Χανίων και παράλληλα συγχαίρει Κισαμικό και Α.Ε. Κυδωνίας για την άνοδο τους σε Δ\’ Εθνική και Α\’ ΕΠΣΧ, αντίστοιχα.
Ακόμα συγχαίρει τον ΑΟΧ για την παραμονή του στη Football League 2 και του εύχεται τη νέα σεζόν να ανέβει, ενώ στον Πλατανιά εκφράζει ευχές για άνοδο στη Super League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

\”O Πρόεδρος και το Δ.Σ του ΑΠΣ ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ μετά και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ και τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ για την άψογη και ομαλή διοργάνωση του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας ΧΑΝΙΩΝ όπως και όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος σ\’ αυτό. Επίσης συγχαίρει και την ομάδα της ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ για την άνοδο της στην Α κατηγορία.
Ακόμα να συγχαρεί το φίλο σωματείο του ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας ΧΑΝΙΩΝ αλλά και για την ΠΑΝΑΞΙΑ άνοδό του στη Δ ΕΘΝΙΚΗ μέσα από την διαδικασία των αγώνων μπαράζ σαν ΠΡΩΤΟΣ κ να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στο νέο και δύσκολο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί.
Επίσης να δώσει τα συγχαρητήρια του στη ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ που εκπλήρωσε με επιτυχία τον στόχο της και εύχεται στο νέο πρωτάθλημα να τερματίσει ψηλότερα και να πανηγυρίσει την άνοδο στη FOOTBALL LEAGUE.
Τέλος εύχεται στο συντοπίτη και συνδημότη μας ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ καλή επιτυχία στα PLAY OFF και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας στη SUPER LEAGUE.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook