Σε μία κίνηση άξια θαυμασμού προχώρησε Βρετανός βετεράνος που είχε συμμετάσχει στη Μάχη της Κρήτης το έτος 1941, εν ονόματι Jack Baker, δωρίζοντας το ποσό των 600 ευρώ στο τμήμα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST του Ν.Ο. Χανίων, κατά την πρόσφατη έλευσή του στα Χανιά στα οποία βρέθηκε για να πάρει μέρος στους εορτασμούς της επετείου.
Το τμήμα Ιστιοπλοΐας τον ευχαριστεί θερμά με την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε:
 

\”Ένας από τους τελευταίους εν ζωή Βρετανούς βετεράνους της Μάχης της Κρήτης 1941 είχε την ευαισθησία κατά την πρόσφατη έλευσή του για συμμετοχή στους εορτασμούς της επετείου, να προσφέρει το ποσό των 600 ευρώ στον Ν.Ο. Χανίων για το τμήμα Ιστιοπλοΐας των OPTIMIST, το οποίο γνώρισε σε δράση.

 

Πρόκειται για τον κ. Jack Baker ο οποίος ακόμα και σήμερα στην ηλικία των 96 ετών εξακολουθεί να έχει μία αξιοζήλευτη ζωντάνια συμβάλλοντας ουσιαστικά στην διατήρηση του νοήματος της Μεγάλης Θυσίας ενώ συγχρόνως ως πολύπειρος ιστιοπλόος προσφέρει έργο στους μικρούς ιστιοπλόους του τόπου του.

 

Το Δ.Σ. θεωρώντας σημαντική την δωρεά του που εκφράζει συγχρόνως την ευαισθησία ενός τιμημένου Βετεράνου ο οποίος αγάπησε και πολέμησε στον τόπο μας για το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας μας, του απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ .

 

Οι μικροί μας ιστιοπλόοι οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικώς εκφράζουν τον θαυμασμό τους προς τον άξιο Βετεράνο και διατηρούν την ελπίδα να τον γνωρίσουν από κοντά στην προσεχή επίσκεψή του στα Χανιά\”.

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook