Βούλιαξαν τα Μάταλα κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στο πλαίσιο του φεστιβάλ Matala Festival 2012.

O κόσμος, που συνέρευσε κατά δεκάδες χιλιάδες στο φεστιβάλ, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την άψογη διοργάνωση, τον αριθμό των συναυλιών, το πλήθος των δραστηριοτήτων, αλλά και της ετοιμότητας που επέδειξε η οργανωτική επιτροπή σε όλα τα θέματα.

Από την παραμονή του φεστιβάλ, μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο κόσμος έδινε τον παλμό σε μια μοναδική ζωντανή σκηνή, που ήταν ενεργή από νωρίς το μεσημέρι, έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παύλος Παυλίδης, Tony Sfinos, Δέσποινα Ολυμπίου, Doors Tribute Band, Παναγιώτης Τσακαλάκος, Μιχάλης Τζουγανάκης, Πάνος Μουζουράκης, Απόστολος Βαλαρούτσος, Johnny Vavouras, Peter Karrie και εκατοντάδες άλλοι καλλιτέχνες παρέλασαν από την κεντρική σκηνή και τις άλλες δύο σκηνές του φεστιβάλ, για να υποδεχτούν τους πάνω από 60.000 ανθρώπους που «παρέλασαν» από το φεστιβάλ τη διάρκεια του τριημέρου.

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την έκβαση του φεστιβάλ, ήταν τόσο η οργανωτική επιτροπή, όσο και η δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, που από την πρώτη στιγμή παραβρέθηκε στο φεστιβάλ.

Στις καταλυκτικές δηλώσεις της η Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στο Φεστιβάλ, την Οργανωτική Επιτροπή, τους υπεύθυνους συνδιοργάνωσης, τους χορηγούς,  αλλά και τον κόσμο.

«Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε αυτό το φεστιβάλ και μας δώσατε τη δύναμη να κάνουμε σημαντικά βήματα για τον τόπο μας» ανέφερε στο πλαίσιο των καταληκτικών της δηλώσεων η Δήμαρχος Φαιστού για να προσθέσει:

«Ο Δήμος Φαιστού, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, η Αναπτυξιακή Εταιρία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, η Τοπική Κοινότητα και πλήθος εθελοντών και χορηγών, ειλικρινά δεν θέλω να ξεχάσω κανέναν, ευχαριστούμε ειλικρινά όλους εκείνους που πίστεψαν πως ο Δήμος Φαιστού και τα Μάταλα μπορούν να γίνουν ένας Διεθνής προορισμός. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους καλλιτέχνες που βοήθησαν για να γίνει ένα πλήρες πρόγραμμα, όπως ακόμα τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού που ήταν δίπλα μας, τους εθελοντές γιατρούς και όλα τα σώματα ασφαλείας, η βοήθεια των οποίων ήταν πάρα πολύ σημαντική κι είχαμε μια καλή και σοβαρή συνεργασία. Κλείνοντας θα ήθελα από εδώ να κλείσουμε ένα άλλο σημαντικό ραντεβού για το Φεστιβάλ Matala 2013». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook