Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα δυτικά και ορεινά τμήματα του νησιού περιμένουμε την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα νότια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Λιβυκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στα κεντρικά και ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 9/6, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, άνοδο της θερμοκρασίας στους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 9/6, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, άνοδο της θερμοκρασίας στους 28 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 9/6, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, αύξηση της θερμοκρασίας στους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και ανέμους από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 9/6, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, αύξηση της θερμοκρασίας στους 29 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένηση των ανέμων.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook