Στον δρόμο, προκειμένου να ξεφύγει από τον… έρωτα ενός 86χρονου έτρεχε νυχτιάτικα μία γυναίκα, στην περιοχή της Χερσονήσου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η 56χρονη, ο ηλικιωμένος, \”χτυπημένος\” από έρωτα, χθες το βράδυ δεν δίστασε να την απειλήσει ακόμα και με μία καραμπίνα που είχε στο σπίτι του, προκειμένου να ενδώσει στις ερωτικές του επιθυμίες. Η 56χρονη, από την Βόρεια Ελλάδα, πριν λίγους μήνες ανέλαβε την φροντίδα της κατάκοιτης ηλικιωμένης συζύγου του 86χρονου. και έμενε στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού.
 
Χθες το βράδυ, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έγινε στο αστυνομικό τμήμα της Χερσονήσου, ο ερωτοχτυπημένος γέροντας, της εξομολογήθηκε τα έντονα συναισθήματα που.. έτρεφε για εκείνη. Όταν η 56χρονη αρνήθηκε να συνάψουν ερωτική σχέση, εκείνος έπιασε την καραμπίνα και άρχισε να την απειλή.
 
Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του ηλικιωμένου και άρχισε να τρέχει στον δρόμο.

Για καλή της τύχη, την ώρα εκείνη περνούσε από το σημείο ένα τζιπ του ΤΑΕ Ηρακλείου, με τους αστυνομικούς να ζητούς από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου να τους ακολουθήσουν στο Α.Τ της περιοχής.
 
Εκεί ,όπου συνεχίστηκε το επεισόδιο, με την 56χρονη να μηνύει τον ηλικιωμένο για άσεμνες προτάσεις και απειλή με όπλο και τον 86χρονο να απαντά με νέα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
 
Οι απαντήσεις για το τι διαδραματίστηκε χθες το βράδυ στο σπίτι της Χερσονήσου, θα δοθούν στις δικαστικές αίθουσες, αφού καμία πλευρά δεν αποσύρει την μήνυση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook