Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη.

Τον επισκέφτηκαν τα παιδιά του της Δ3 τάξης, του 1ου δημοτικού σχολείου Γαζίου, μοιράζοντας σε όλους τους εργαζομένους του δήμου συμβολικά δωράκια με μηνύματα υποστήριξης του υδροβιότοπου του Αλμυρού και παρουσιάζοντας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, μουσικοθεατρικά δρώμενα με βαθιά περιβαλλοντικά μηνύματα.

Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης αφού ευχαρίστησε τα παιδιά και συνεχάρη τη δασκάλα τους, τους ανέφερε τα σχέδια της δημοτικής αρχής για τη διάσωση και αξιοποίηση του σπουδαίου υδροβιότοπου του Αλμυρού.

Παράλληλα τους τόνισε την αναγκαιότητα να παραμείνουν σε όλη τους τη ζωή ενεργοί πολίτες, ευαισθητοποιημένοι σε θέματα περιβάλλοντος και αυστηροί κριτές της κάθε αρχής.

Τα παιδιά συνόδευε η δασκάλα του Β. Γιαννιώτη και η δασκάλα της μουσικής Μ. Μπουλασίκη, ενώ την προσπάθειά τους υποστήριξε η θεατρολόγος Ι. Χατζηκωνσταντέλη.

Στη δράση συμμετείχαν οι μαθητές: Μεσσαριτάκης Μάνος, Στρατήγης Βασίλης, Βιδάκης Γιάννης, Χατζηστυλλή Μαρία, Σαμαριτάκη Ισαβέλα, Παντερή Ειρήνη, Ηλιάκης Βαγγέλης, Πατραμάνης Δράκος, Τζιρίτα Αγάπη-Ελπίδα, Δαφέρμου Δήμητρα, Καμάρη Μαριλένα, Σουλάι Σόνα, Σουλάι Σίντη, Κεφαλογιάννης Μιχάλης, Μαυράκης Σπύρος, Καλλανάτας Μάριος, Καραγιαννάκης Μαρίνος, Βαμβουκάκης Νίκος, Ζαχαριουδάκη Φωτεινή, Δασκαλόπουλος Άγγελος, Πολιτάκης Άκης.

Παρόντες εκτός από το δήμαρχο, ήταν οι αντιδήμαρχοι Χ. Κουτσογιάννης και Π. Περάκης, ο γεν. γραμματέας του δήμου Γ. Μανουσάκης, ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης Γ. Δρακουλάκης και ο πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Κ. Γωνιανάκης.