Ο κακός χαμός έγινε χθές στο Twitter, με αφορμή το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε Κανέλλη – Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Όλη οι επώνυμοι της εγχώριας σόουμπιζ δεν έχουν σταματήσει να τουιτάρουν σχόλια σχετικά με το πρωτοφανές αυτό περιστατικό.

Η Έλενα Ακρίτα ήταν η πρώτη που άνοιξε τον χορό των τουίτς, αφού έγραψε χαρακτηριστικά: “Όσοι φωνάζαμε βγάλτε ρε σεις ΧΑυγίτες στην tv να τους γνωρίσει ο κόσμος κι αφήστε τα πολίτικαλι κορέκτ, είμασταν τρελοί έτσι;\” και συνέχισε λέγοντας: \”Ο Κασιδιάρης ο άντρας ο πολλά βαρύς, κρύφτηκε σαν την κοτούλα για ν΄αποφύγει το αυτόφωρο. Έτσι καθαρίζει η Άρια φυλή ρεε!\”

Και η Ελευθερία Αρβανιτάκη όμως πήρε θέση γράφοντας:

\”Αντισταθείτε. Μιλήστε. Καταγγείλετε. Βοηθήστε. Η Χρυσή Αυγή αποθρασύνεται. Το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 απογυμνώνει τη διαστροφή της βίας και του φασισμού\”.

Η Μαρία Κορινθίου στη συνέχεια έγραψε: \”Πόσο μεγάλη ντροπή και θλίψη! Τι κρίμα! Μια τόσο υπέροχη χώρα με μεγάλη κληρονομιά και ιστορία έχει καταντήσει περίγελος σε όλο τον κόσμο!\”

Η Άντζυ Σαμίου από την άλλη σχολίασε: \”Ευκαιρία τα χαστούκια του Κασιδιάρη, ν΄ αγιοποιηθούν τα κόμματα της διαφθοράς και της καταστροφής της χώρας;;; όχι βέβαια. ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!\”

Η Ζέτα Δούκα, πόσταρε: \”Ο,τι συνέβη σήμερα, πραγματικά ξεπερνάει κάθε σχολιασμό! Έχει όμως ανοίξει παράθυρο ανείπωτης βίας για την κοινωνία μας εδώ και πολύ καιρό…\”

Η Έλλη Κοκκίνου, έγραψε στο Twitter της: \”Τουλάχιστον ξεσκεπάστηκαν και φανέρωσαν το πραγματικό τους πρόσωπο!!!\”

Τέλος, ο Ιωσήφ Μαρινάκης έγραψε: \”Για τον “κύριο” boxer δεν θα χαλάσω φαιά ουσία… έχουν ειπωθεί σχεδόν όλα! Οι άλλοι 2 “κύριοι” που ούτε κούνησαν από την καρέκλα τους;\”

\"\"

\"\"

\"\"

radar.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook