Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων \”Ο Παγκρήτιος\” μέσω ανακοίνωσης εύχεται στον Πλατανιά καλή επιτυχία στα πλέι οφ για άνοδο στη Super League, δίνοντας σε διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές συγχαρητήρια για την εκπληκτική τους πορεία στο πρωτάθλημα της Football League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

\’\’Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων \’\’Ο Παγκρήτιος΄΄, συγχαίρει το Δ.Σ., τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Π.Α.Ε.Πλατανιάς, για την εκπληκτική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League και τους εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ, για την άνοδο στη Super League.\’\’

Παράλληλα ο \”Παγκρήτιος\” με άλλη ανακοίνωση συγχαίρει την Ε.Π.Σ. Χανίων, την ΕΔ/ΕΠΣΧ και τον Σ.Δ.Π. Χανίων και τις πρωταθλήτριες ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων των Χανίων:
\”Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων ‘’Ο Παγκρήτιος’’, μετά και  την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων, συγχαίρει: 

Την διοργανώτρια Ε.Π.Σ.Χανίων και την Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Χ., τον Σ.Δ.Π.Ν.Χ. και όλους τους διαιτητές- μέλη του, τους παρατηρητές και τους γιατρούς των αγώνων, τους παράγοντες όλων των ομάδων, τους φυσικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, τους προπονητές- μέλη του.

Επίσης, τις πρωταθλήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών, καθώς και όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, στα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.Χ..

Εύχεται δε, σε όλους τους εμπλεκόμενους με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλό καλοκαίρι!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook