Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκαν στην Ελλάδα τα ξένα Μέσα μετά την ισοπαλία που πήρε με 1-1 από την Πολωνία στο Euro 2012.
Λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή η Ελλάδα απέναντι στην Πολωνία, ωστόσο το χαμένο πέναλτι του Γιώργου Καραγκούνη άφησε πικρή γεύση στους Έλληνες μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Τα ξένα Μέσα στις αναφορές τους για το παιχνίδι της πρεμιέρας αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

SkySports: «Οι ανατρεπτικοί Έλληνες κέρδισαν πόντο»

«Παίζοντας με δέκα παίκτες η Ελλάδα ισοφάρισε και έχασε και πέναλτι, με το εναρκτήριο παιχνίδι απέναντι στην Πολωνία να τελειώνει με το δραματικό 1-1 στη Βαρσοβία».

Bild: «Κακή αρχή για την Πολωνία»

«Στο 1-1 Πολωνία και Ελλάδα, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα: Δυο γκολ, δυο αποβολές, ένα χαμένο πέναλτι. Τρέλα»!

Gazzetta Dello Sport: «Αυτή τη φορά ο Καραγκούνης την πρόδωσε και η Πολωνία επιβίωσε. Ισόπαλη με την Ελλάδα».

L’ Equipe: «Τρέλα για αρχή»

«Πολωνία και Ελλάδα έκαναν ένα τρελό ματς στην πρεμιέρα του Euro, στην οποία έμειναν στην ισοπαλία 1-1. Αποβλήθηκαν Παπασταθόπουλος και Σέζνι».

Marca: «Η Ελλάδα άφησε τους διοργανωτές ζωντανούς».

«Η Πολωνία είχε το παιχνίδι στα χέρια της, προηγούμενη με γκολ του Λεβαντόφσκι και παίζοντας με παίκτη παραπάνω. Με την είσοδο του Σαλπιγγίδη, όμως, οι Έλληνες επέστρεψαν στο ματς και πήραν την ισοπαλία. Στο 70’ ο Καραγκούνης έχασε και πέναλτι, που είχε προκαλέσει την αποβολή και του Σέζνι».

El Mundo Deportivo: «Πολωνία και Ελλάδα συγχωρούν»!

«Πολωνία και Ελλάδα έμειναν ισόπαλες στο εναρκτήριο παιχνίδι του Euro 2012, με τους διοργανωτές να ανοίγουν το σκορ στο πρωτο ημίχρονο και τους Έλληνες να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο, παρόλο που έπαιζαν με δέκα παίκτες. Έχασαν, μάλιστα, πέναλτι που θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε θρίαμβο».1

AS: «Η περήφανη Ελλάδα χάλασε τη γιορτή της Πολωνίας»

«Η Πολωνία ξεκίνησε δυνατά και πήρε το προβάδισμα με γκολ του Λεβαντόφσκι, αλλά η Ελλάδα ισοφάρισε παίζοντας με δέκα και θα μπορούσε να νικήσει με το πέναλτι που έχασε ο Καραγκούνης. Αμφισβητούμενη η απόδοση του Βελάσκο Καρμπάγιο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook