Το 12ο κατά σειρά ανταλλακτικό παζάρι του Δικτύου Ανταλλαγών Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου, από τις 18:30  στο γνωστό χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων (οδός Κοραή, δίπλα στο στάδιο).

Οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες \”να ανταλλάξουμε, να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να θαυμάσουμε, να συζητήσουμε, όπως σε κάθε ανταλλακτικό παζάρι.

Κατά τη διάρκειά του ανταλλακτικού παζαριού:

• θα συγκεντρώνονται ρούχα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη,
• φάρμακα και
• διάφορα χρήσιμα είδη (σαμπουάν, σαπούνια, ξυριστικά, κ.α.) τα οποία θα δωριστούν στους κρατούμενους των σωφρονιστικών ιδρυμάτων της πόλης.

Όπως σε κάθε παζάρι έτσι και σε αυτό θα λειτουργεί παιδότοπος ώστε τα μικρά παιδιά αλλά και οι γονείς τους, μέλη του Δικτύου και επισκέπτες του παζαριού, να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες τους.

Η επιθυμία μας για ενεργή αλληλέγγυα δράση έχει βρει πρόσφορο έδαφος στη Χανιώτικη κοινωνία. Προχωράμε αισιόδοξα γιατί πιστεύουμε ότι αξίζει η ανθρωπιά να είναι το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή μας

Ο στόχος μας βρίσκει αποδέκτες. Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας επιβιώνουν ανταλλάσοντας ο καθένας αυτό που έχει, προϊόν ή υπηρεσία. Είναι ένας νέος τρόπος επιβίωσης, μια καινούρια φιλοσοφία όχι μόνο για τον τρόπο κατανάλωσης αλλά και για τον τρόπο ζωής.

Κανένας δεν μπορεί να γίνει πλουσιότερος ή φτωχότερος μέσα στο δίκτυο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.diktyoantallagonxanion.gr\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook