Όχι μόνο άρπαξε το φορτηγό μιας 42χρονης χθες τα ξημερώματα ,αλλά όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 44χρονος που συνελήφθη τελικά από άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, το βράδυ της 07/08-06-2012, αφαίρεσε  και άλλο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός 35χρονου το οποίο ήταν σταθμευμένο.
 
Στη συνέχεια άρπαξε από το εσωτερικό του ένα ράδιο-cd, έναν ενισχυτή συνολικής αξίας εκατόν πενήντα ευρώ, περίπου και από την καρότσα του, τριάντα ζευγάρια παπούτσια γυναικεία και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Μάλιστα η συνολική τους αξία ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 600 ευρώ περίπου. Το παραπάνω όχημα βρέθηκε στο Ηράκλειο και σε κοντινή απόσταση από αυτό, βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα είδη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου  σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 44χρονος, προέκυψε ότι το φορτηγό όχημα είναι ιδιοκτησίας  μιας 42χρονης .

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 44χρονος είχε αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο έξω από την οικία της 42χρονης, οπού ήταν σταθμευμένο.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook