Σε φορητό υπολογιστή είχε κρύψει ένας 34χρονος που έφθασε στα Χανιά το πρωί με το πλοίο της γραμμής , ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Συγκεκριμένα ο 34χρονος μετά από σχετικό έλεγχο, από το προσωπικό του Λιμεναρχείο της Σούδας διαπιστώθηκε να έχει κρύψει επιμελώς  εντός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και τυλιγμένη με μονωτική ταινία, ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 5,90 γραμμαρίων.

Επίσης, συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Σούδας από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας και ανδρών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 26 ετών, διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και κατείχαν πλαστά δελτία ταυτότητας.

Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκαν επίσης, μια  χάρτινη συσκευασία, στις αποσκευές του, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 1,2 γραμμαρίων και ένα πλαστό δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, ενώ στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε επιπλέον ένα υπηρεσιακό σημείωμα του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, το οποίο επίσης ήταν πλαστό.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες και τα έγγραφα κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook