Αίθριος θα είναι για σήμερα Κυριακή ο καιρός στην Κρήτη. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από τους 24 έως του 29 βαθμούς κελσίου.

Ηράκλειο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Λασίθι

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στο Λασίθι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 29 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως και 3 μποφόρ.

Το απόγευμα αναμένεται εξασθένηση των ανέμων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook