«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη»… Και την  τρίτη τη… γλίτωσε ο διαρρήκτης  που επί έξη μήνες «μπούκαρε»  κάθε τόσο στο ίδιο κατάστημα στον Πύργο, αλλά η τέταρτη φορά ήταν και η μοιραία καθώς έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ασφαλείας!

Ο 35χρονος ιδιοκτήτης του ταπητοκαθαριστηρίου είχε θορυβηθεί από τις απανωτές κλοπές που του είχαν κοστίσει μηχανήματα καθαρισμού αξίας 15.000 ευρώ και έστηνε κάθε βράδυ… καρτέρι για να πιάσει στα πράσα τους δράστες, αν επέστρεφαν ξανά! Και στάθηκε τυχερός, καθώς είδε τον 34χρονο Έλληνα να παραβιάζει το κατάστημα και ειδοποίησε την Αστυνομία που τον συνέλαβε πριν προλάβει να φύγει.

Στο σπίτι του 34χρονου βρέθηκε ένα μηχάνημα αεροσυμπίεσης, όχι όμως ο υπολογιστής, η κάμερα και τα έξι χειροποίητα χαλιά συνολικής αξίας 12.000 ευρώ που είχε αρπάξει τον Οκτώβριο του 2011, ο δίσκος πλατό αυτοκινήτου και η αντλία ενός μοτέρ αξίας 2.000 ευρώ που είχε κλέψει στις 2 Ιουνίου και οι δύο μηχανές ψεκασμού που πήρε στην προηγούμενη διάρρηξη, το προηγούμενο Σάββατο! Ο δράσης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook