Στα Χανιά θα βρίσκεται αύριο Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 ο επικεφαλής των «Αντιμνημονιακών Πολιτών» και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» καθηγητής κ. Νότης Μαριάς.

Ο κ. Μαριάς θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Χανίων συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές και μέλη της οργάνωσης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του νομού.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Μαριά στα Χανιά είναι το εξής:

10:00: Συνάντηση με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Οργάνωσης Χανίων στα γραφεία του κόμματος, Σφακίων 4.

11:00: Άφιξη στο Νοσοκομείο. Συνάντηση με εκπρόσωπο της Διοίκησης του Ιδρύματος ο οποίος θα ενημερώσει τον κ. Μαριά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, έτσι όπως τα αντιλαμβάνεται και τα ιεραρχεί η Διοίκηση.

11.30-12:30: Επίσκεψη στις κλινικές. Επικοινωνία με νοσηλευόμενους και συνοδούς.

13:00: Ομιλία του κ. Μαριά στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου με θέμα: «Το μνημόνιο σκοτώνει τη Δημόσια Υγεία». Εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και επιστημονικών ενώσεων των εργαζομένων του ΓΝΝΧ θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους για τα φλέγοντα ζητήματα στο χώρο της υγείας. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης και ανοιχτή συζήτηση με εργαζόμενους και πολίτες.

15:30: Συμμετοχή του κ. Νότη Μαριά στην εκπομπή της δημοσιογράφου κ. Κατερίνας Πολύζου «Αντιρρήσεις» στη Νέα Τηλεόραση

18:30-19:30: Συνάντηση με πολίτες

20:00: Ανοικτή ομιλία του κ. Νότη Μαριά στο θεατράκι του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας (απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο Χανίων) με τίτλο: «Στις 17 Ιουνίου παίρνουμε την Ελλάδα πίσω!» - θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

22:30: Επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο Αποκορώνου των «ανεξάρτητων Ελλήνων στις Βρύσες Αποκορώνου. Συνομιλία με πολίτες.