Την ένταξη στα θερινά τμήματα των Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου 28 μαθητών για τη θερινή περίοδο του 2012 ενέκρινε η αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ για τη σχολική περίοδο 2012-2013 πρόκειται να ενταχθούν συνολικά 143 μαθητές, για μαθήματα ξένων γλωσσών όπως επίσης για μαθήματα δημοτικής ή μέσης εκπαίδευσης.

Οι μαθητές, αδύναμων οικονομικά οικογενειών, θα παρακολουθήσουν μαθήματα βάσης Δημοτικής ή Μέσης Εκπαίδευσης της επιθυμίας τους (Έκθεση, Αρχαία και Νέα Ελληνικά, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, κλπ.) σε ιδιωτικά φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης που βρίσκονται κοντά στις οικίες τους.

Να τονιστεί ότι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, εγκρίθηκε για 20 μαθητές, η συμμετοχή τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, στα θερινά τμήματα των Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Π.Ε. Ηρακλείου για τη θερινή περίοδο του 2012.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους συμπράττοντες φορείς για τη λειτουργία του κοινωνικού Φροντιστηρίου και ιδιαίτερα :

-τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Νομού Ηρακλείου
-τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου
-τον Δήμο Ηρακλείου
-τις Δ/νσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου

Επίσης όλους τους εθελοντές που με ανιδιοτέλεια βοηθούν στην υλοποίηση του θεσμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook