Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προσήλθε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Συνοδευόμενος από περίπου δέκα άτομα, μέλη του κόμματος, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μετέβη στην εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας και αφού παρήλθε το αυτόφωρο για εκείνον κατέθεσε μήνυση   κατά της Λιάνας Κανέλλη και κατά της Ρένας Δούρου για το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης.

Επίσης στράφηκε και κατά του τηλεοπτικού σταθμού Αντεννα τον οποίο μήνυσε για παράνομη, όπως είπε «κατακράτησή» του. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μήνυσε όμως και τον δημοσιογράφο  Αντώνη Δελατόλα   για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας. Ο ίδιος ανέφερε ότι θα ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κυρίου Δελατόλα, αλλά και της προϊσταμένης της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας, Ελένης Ράικου προσκειμένου όπως είπε «να δει ο ελληνικός λαός αν πράγματι πραγματοποιήθηκε ο διάλογος κατά τον οποίο ένας δημοσιογράφος αποκαλεί την εισαγγελέα Ελένη μου». Σε αυτή την περίπτωση όπως είπε ο κύριος Κασιδιάρης θα μιλάμε «για βάναυση προσβολή του θεσμού της δικαιοσύνης».

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του κυρίου Κασιδιάρη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την βίαιη επίθεση  κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτική εκπομπής στις υποψήφιες βουλευτές Λιάνα Κανέλλη και Λένα Δούρου. Για την επίθεση αυτή είχε εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψη του κυρίου Κασιδιάρη με την διαδικασία του αυτοφώρου το οποίο έληξε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.  Μετά το αυτόφωρο ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α εμφανίστηκε στα δικαστήρια μηνύοντας τους πάντες

Συνοδευόμενος από περίπου δέκα άτομα, μέλη του κόμματος, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μετέβη στην εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας και αφού παρήλθε το αυτόφωρο για εκείνον κατέθεσε μήνυση κατά της Λιάνας Κανέλλη και κατά της Ρένας Δούρου για το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης.

Επίσης στράφηκε και κατά του τηλεοπτικού σταθμού Αντεννα τον οποίο μήνυσε για παράνομη, όπως είπε «κατακράτησή» του. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μήνυσε όμως και τον δημοσιογράφο Αντώνη Δελατόλα για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας.

Ο ίδιος ανέφερε ότι θα ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κυρίου Δελατόλα, αλλά και της προϊσταμένης της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας, Ελένης Ράικου προσκειμένου όπως είπε «να δει ο ελληνικός λαός αν πράγματι πραγματοποιήθηκε ο διάλογος κατά τον οποίο ένας δημοσιογράφος αποκαλεί την εισαγγελέα Ελένη μου».

Σε αυτή την περίπτωση όπως είπε ο κύριος Κασιδιάρης θα μιλάμε «για βάναυση προσβολή του θεσμού της δικαιοσύνης».

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του κυρίου Κασιδιάρη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την βίαιη επίθεση κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτική εκπομπής στις υποψήφιες βουλευτές Λιάνα Κανέλλη και Λένα Δούρου.

Για την επίθεση αυτή είχε εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψη του κυρίου Κασιδιάρη με την διαδικασία του αυτοφώρου το οποίο έληξε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Μετά το αυτόφωρο ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α εμφανίστηκε στα δικαστήρια μηνύοντας τους πάντε.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook