Δόθηκαν στη κυκλοφορία μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης οι δύο οδοί Μ. Αρχαγγέλου και Ανωγείων που διανοίχτηκαν πρόσφατα και ενώνουν τρεις συνοικίες τα Δειλινά ,τα Καμίνια και τη Θέρισο.

Την ικανοποίησή τους για την ασφαλτόστρωση των δρόμων που ήταν αδιέξοδοι εξέφρασαν κάτοικοι της περιοχής στον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη που μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Καμπανό βρέθηκαν στο σημείο αυτό.

Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής που βελτιώνει τις συνθήκες κυκλοφορίας για πεζούς και οχήματα δήλωσε ο κ. Κουράκης.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Την ίδια ώρα και σε οδούς κάθετους στη Λεωφόρο Παπαναστασίου εκτελούνται έργα προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα στην οδό Λειβαδιάς αποκαθίσταται η υψομετρική διαφορά με την κεντρική Λεωφόρο ώστε να ενωθούν μεταξύ τους.

Στην οδό Κατερίνης όπου βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου και συνομίλησε με κατοίκους πραγματοποιείται μικρής κλίμακας διάνοιξη για διαπλάτυνση ώστε να έχουν πρόσβαση και μεγάλα οχήματα .

Η υψομετρική προσαρμογή θα γίνει μετά από μελέτη που θα εκπονήσει η τεχνική υπηρεσία σε συνεργασία με την Πολεοδομία.


ΝΕΑ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΣΤΑΜΠΑ

Αύριο ξεκινούν τα έργα διάνοιξης στις οδούς Ιλαρίωνος, Κατσούλη και Ραυτοπούλου στο Μασταμπά ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στην οδό Ιερολοχιτών.