Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ξέχασε κατά λάθος την κόρη του μέσα σε μια παμπ ύστερα από γεύμα που είχε κάποιο κυριακάτικο απόγευμα με φίλους του, περιστατικό που προκλήθηκε εξαιτίας της σύγχυσης για το με ποιο αυτοκίνητο θα επέστρεφε το κορίτσι σπίτι του, ανακοίνωσε σήμερα η Ντάουνινγκ Στριτ.
Ο Κάμερον επέστρεψε πολύ γρήγορα στην 8χρονη Νάνσι, ένα από τα τρία μικρά παιδιά του, αλλά το περιστατικό αναμένεται να πυροδοτήσει αντιδράσεις από τους επικριτές του, οι οποίοι ήδη τον κατηγορούν για υπερβολική χαλαρότητα, όταν δεν ασχολείται με τις κρατικές υποθέσεις. Η αποκάλυψη από την εφημερίδα Sun μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον Κάμερον καθώς συμπίπτει με την ημέρα κατά την οποία η κυβέρνηση παρουσίασε την πρωτοβουλία της για την αντιμετώπιση των \”προβληματικών οικογενειών\”, η στήριξη των οποίων κοστίζει εκατομμύρια λίρες στους φορολογούμενους.
Ο Κάμερον και η σύζυγός του Σαμάνθα αντιλήφθηκαν ότι είχαν ξεχάσει το μεγαλύτερο παιδί τους όταν επέστρεψαν στην επίσημη εξοχική κατοικία τους, το Μπάκινγχαμσάϊρ, 40 μίλια βορειοδυτικά του Λονδίνου. Η έπαυλη αυτή του 16ου αιώνα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Plough Inn, όπου γευμάτιζαν με δύο άλλες οικογένειες. Η Νάνσι είχε πάει στην τουαλέτα όταν οι γονείς της αναχώρησαν με διαφορετικά αυτοκίνητα.
\”Ο πρωθυπουργός και η Σαμάνθα ταράχτηκαν πολύ όταν συνειδητοποίησαν ότι η Νάνσι δεν ήταν μαζί τους\”, δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ και πρόσθεσε ότι το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου δύο μήνες. \”Ευτυχώς, όταν τηλεφώνησαν στην παμπ, (η Νάνσι) ήταν εκεί σώα και αβλαβής. Ο πρωθυπουργός έσπευσε στο πλευρό της\”, πρόσθεσε η εκπρόσωπος.

agelioforos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook