Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 19 ως 32 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 32 βαθμούς.

Μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό, τοπικά ισχυροί στα δυτικά. Ασθενείς ως μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Λιβυκό.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 13/6, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με αύξηση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με σποραδική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 13/6, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιή συννεφιά, μείωση της θερμοκρασίας στους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 13/6, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 13/6, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγες νεφώσεις, χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook