Μπορεί εσύ να μην έχεις ακούσει ξανά το όνομά της, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου όμως είναι ήδη περιζήτητη στη βιομηχανία της μόδας, οι εκπρόσωποι της οποίας δεν χάνουν ευκαιρία να την καλούν από πασαρέλα σε πασαρέλα και από φωτογράφιση σε φωτογράφιση.

Παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση διατηρεί χαμηλό προφίλ. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η 24χρονη καλλονή Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, δεν είναι γνωστή στο ευρύτερο κοινό.

 

Δεν έχει κάνει ποτέ της ολόγυμνη φωτογράφιση, αν και διαθέτει όλα τα προσόντα, και αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας και τις κοσμικές εμφανίσεις. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον πασίγνωστο μόδιστρο Jean Paul Gaultier να την ανακαλύψει και να την κάνει μούσα του. 

 

Και ο Gaultier δεν είναι ο μόνος. Το 24χρονο μοντέλο έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση μεγάλου μέρους της βιομηχανίας της μόδας, αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που τα τελευταία χρόνια ζει με μια βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύοντας από τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης στα φωτογραφικά studio του Παρισιού και τα ντεφιλέ της Αυστραλίας.

 

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου θα μείνει για ένα μήνα. Ύστερα θα γυρίσει για λίγο στη Νέα Υόρκη για να φύγει και πάλι για τη Γερμανία.

cosmo.gr