Με τον ΣΥΡΙΖΑ τα… έβαλε εκ νέου ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ το βράδυ της Δευτέρας.

Ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να γίνει ποτέ κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Διαπιστώνω μια συζήτηση για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν γίνει κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση! Αν αναδειχθεί πρώτο κόμμα, ακόμη και με το μπόνους των 50 εδρών, θα φθάσει τις 125-130 έδρες.

Χρειάζεται ακόμη 20 έδρες. Δεν θα βρει ποτέ εταίρους. Το ΚΚΕ έχει δηλώσει απερίφραστα την άρνησή του να συμμετέχει σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος -αν μπορεί να σκεφθεί κανείς κάτι τόσο τερατώδες- δεν επαρκεί, η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ έχουν δηλώσει απερίφραστα ότι είναι υπέρ της ευρωπαϊκής λύσεως».

Μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει στα όσα ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι στόχος του είναι η παραμονή στην ευρωζώνη, με τη φράση: «Πρόκειται περί φραστικής μπαρούφας. Διότι, μόλις καταγγείλουν το Μνημόνιο, αμέσως οι Ευρωπαίοι θα σταματήσουν την εκταμίευση των πόρων, θα δεχθούν την καταγγελία του Μνημονίου και η σχέση της Ελλάδας με την Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει. Και αυτό θα γίνει σε ελάχιστα 24ώρα, ίσως και μέσα σε ένα. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται από άποψης κοινωνικής αναταραχής, οικονομικής ανατροπής κλπ».

«Το κρατικοδίαιτο ΠΑΣΟΚ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε ένας δεν λείπει. Λένε ψέματα, για να πάρουν ψήφους. Υπόσχονται ότι θα φθάσουμε στο βιοτικό επίπεδο που είχαμε πριν το Μνημόνιο» συμπλήρωσε ο κ. Πάγκαλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook