Επιμένουν να λειτουργούν τα σφραγισμένα καταστήματά τους ιδιοκτήτες στην Χερσόνησο. Χθες και σήμερα πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκαν 4 νέες συλλήψεις από άνδρες του αστυνομικού Τμήματος της περιοχής.

Συγκεκριμένα,  συνελήφθη, χθες το μεσημέρι ένας 43χρονος καθώς σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα ενοικιαζόμενων μοτοποδηλάτων, ιδιοκτησίας του, κατελήφθη  να παραβιάζει τους όρους αποσφράγισης του καταστήματος, που είχε θέσει η Δημοτική Αρχή.

Επίσης συνελήφθη, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, ένας 47χρονος , ο οποίος επίσης σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που διατηρεί κατελήφθη να παραβιάζει τους όρους αποσφράγισης του καταστήματος, που είχε θέσει η Δημοτική Αρχή.

Για παραβίαση σφραγίδας καταστήματος στη Χερσόνησο και στέρηση άδειας λειτουργίας συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα ένας 27χρονος.

Ειδικότερα, συλληφθείς κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 49χρονου ο οποίος αναζητείται, παραβιάζοντας σφραγίδα που είχε επιβληθεί με απόφαση Δήμου Χερσονήσου, ενώ στερείτο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος.

Τέλος άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου συνέλαβαν έναν 21χρονο ο οποίος πιάστηκε να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως προσωρινά υπεύθυνος, ιδιοκτησίας ενός 60χρονου , ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται, παραβιάζοντας τους όρους σφράγισης, που είχε επιβληθεί με απόφαση του Δήμου Χερσονήσου, ενώ στερείτο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος.

Προανάκριση και στις 4 περιπτώσεις ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook