Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν από την Τρίτη το πρωί στο Ηράκλειο, ανάγκασαν τον Νίκο Αναστόπολο να πραγματοποιήσει την προπόνηση της Τρίτης στο αθλητικό κέντρο «Lido Soccer». 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «βαρύς» αγωνιστικός χώρος του ΒΑΚ λόγω βροχόπτωσης ήταν και η βασική αιτία που ματαιώθηκε το φιλικό με την Philadelphia Union το οποίο ήταν προγραμματισμένο για χθες το μεσημέρι. 
Αγωνιστικά, το πρόβλημα εστιάζεται στους Γαλανόπουλο και Πίτσο. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο τις οποίες αποκόμισε λίγο πριν το ματς με τον Θρασύβουλο ενώ ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο. Η συμμετοχή και των δύο στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Δόξα Δράμας κρίνεται αμφίβολη και πολλά θα κριθούν στην σημερινή αλλα και στην αυριανή προπόνηση. 
Συγχαρητήρια στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ
Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση της συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων του τον νέο αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου κ. Μανώλη Κοντοδιάκο , ενώ ευχαριστεί τον απερχόμενο αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου κ. Γιάννη Μεσοδιακάκη και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Τέλος η ΠΑΕ ΟΦΗ συγχαίρει και τον υποστράτηγο κ. Μανόλη Παραβολιδάκη για την προαγωγή του σε γενικό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ :
«Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συγχαίρει το νέο αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου κ. Μανόλη Κοντοδιάκο για την ανάληψη των καθηκόντων του. Το ήθος, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός που διακρίνει το νέο αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου είναι τα στοιχεία που εγγυώνται ότι θα έχει συνέχεια στην επιτυχημένη καριέρα του, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. 
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί τον υποστράτηγο κ. Γιάννη Μεσοδιακάκη για την επιτυχή προσφορά του στο διαμέρισμα μας, την ειλικρινή συνεργασία που είχε μαζί του και είναι σίγουρη ότι θα έχει ανάλογη επιτυχία και στις νέες του υποχρεώσεις στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Υψηλών Προσώπων όπου αναλαμβάνει διευθυντής. 
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συγχαίρει τον υποστράτηγο κ. Μανόλη Παραβολιδάκη για την προαγωγή του και την τοποθέτηση του στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης. Η επιτυχημένη πορεία που έχει ο κ. Μανόλης Παραβολιδάκης από τις αστυνομικές διευθύνσεις Ηρακλείου, Ρεθύμνου αποτελούν την καλύτερη ένδειξη ότι θα είναι ανάλογη η προσφορά του νησί μας και από τη νέα του θέση». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook