Συνεχίζονται στον ΟΦΗ τα παράδοξα και περίεργα που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και έχουν πλέον κορυφωθεί.

Ο Ερασιτέχνης Ο.Φ.Η με ανακοίνωση του ζητά να πραγματοποιηθεί άμεσα Γ.Σ. για να προκύψει νέα διοίκηση.

Προκαλεί εντύπωση η στάση της διοίκησης του Ερασιτέχνη, που ενώ πριν από μερικούς μόλις μήνες άφησε το \’\’καράβι\’\’ της ΠΑΕ ακυβέρνητο με την άτακτη φυγή Ξημέρη, έρχεται τώρα σε ρόλο \’\’προστάτη\’\’ του ονόματος του Ο.Φ.Η να ζητήσει νέα διοίκηση. 

Οι ευθύνες που βαραίνουν τον ίδιο τον Βασίλη Ξημέρη, για την στάση του να εγκαταλείψει την διοικούσα φαίνεται πως δεν πτόησαν τον Ερασιτέχνη ο οποίος δε δίστασε να παρέμβει στα πράγματα, όταν όμως ήταν ήδη αργά. Στην ανακοίνωση  αναφέρεται :

«Το Διοικητικό Συμβούλιο στη σημερινή του Συνεδρίαση 11/06/2012 ασχολήθηκε με θέματα που αφορούν τα τμήματα του Σωματείου, καθώς και για όσα συμβαίνουν στην Π.Α.Ε- Ο.Φ.Η και για όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί που αφορούν την ομάδα και κατ’επεκταση την Π.Α.Ε.-Ο.Φ.Η.

Το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Η θέση της ομάδας μας ήταν και πρέπει να είναι στη Super League για κάθε άλλη σκέψη ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ είναι αντίθετος και προφανώς δεν συμφωνεί.

2. Σύμφωνα με το Άρθρο 12, του καταστατικού της Π.Α.Ε-Ο.Φ.Η , ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ εκπροσωπώντας το 1/20 του καταβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, αποφάσισε να ζητήσει από την Διοικούσα Επιτροπή της Π.Α.Ε –Ο.Φ.Η, να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, ορίζοντας ημερομηνία ημέρα και ώρα άμεσα, με κύριο αντικείμενο ημερησίας διάταξης :

α) Ενημέρωση Μετόχων

β) Ανάδειξη νέας Διοίκησης

3. Το άρθρο 12 παράγραφος 1, ορίζει ρητά ότι το Δ.Σ της Π.Α.Ε – Ο.Φ.Η είναι υποχρεωμένο να συγκαλέσει Γ.Σ. μετά το αίτημα του Μετόχου που κατέχει το 1/20 του μετοχικού κεφαλαίου. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ κάνει έκκληση στους Μετόχους της Π.Α.Ε – Ο.Φ.Η να δηλώσουν συμμετοχή σ’αυτή την Γενική Συνέλευση που θα ορισθεί και παράλληλα να δείξουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Δ.Σ που θα αναδειχθεί.

4. Ελπίζουμε ότι θα εκλέγει Διοίκηση για να μπορέσει άμεσα να αντιμετωπίσει τα τρέχοντα οικονομικά ζητήματα, αλλά και να σχεδιάσει το παρόν και το μέλλον της ομάδας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook