Συνεργασία, για θέματα που αφορούν το λιμάνι του Ηρακλείου, είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης με τον Πρόεδρο του Ο.Λ.Η κ. Γιάννη Μπρά.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, εκφράστηκε η βούληση, η συνεργασία αυτή του Δήμου με τον Οργανισμό Λιμένα Ηρακλείου, να ενισχυθεί ειδικά στο τομέα του τουρισμού – κρουαζιέρας αφού τα οφέλη για την πόλη του Ηρακλείου είναι πολλά .

Ειδικότερα για το θέμα, HOME-PORT και τα κρουαζιερόπλοια ο Δήμος Ηρακλείου αναλαμβάνει διάφορες δράσεις στη προβλήτα 4 και 5 ώστε οι ξένοι επισκέπτες με την άφιξή τους στο λιμάνι να αντικρίζουν μια διαφορετική εικόνα δημιουργώντας μια μικρή όαση πρασίνου.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης αναμένεται να επισκεφθεί κάποιο από τα κρουαζιερόπλοια που έχουν προορισμό το Ηράκλειο προκειμένου να ενισχύσει την εικόνα της πόλης.

Επίσης ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Ο.Λ.Η προχωρούν στον ηλεκτροφωτισμό των Ανατολικών και Δυτικών Νεωρίων ώστε να αναδειχτούν ακόμη περισσότερο ενώ προγραμματίζονται και διάφορες εκδηλώσεις.

Η συνεργασία θα συνεχιστεί και για άλλα θέματα που απασχολούν τις σχέσεις Δήμου- Ο.Λ.Η.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook