Πολιτικές διαστάσεις λαμβάνει η στάση της διοίκησης της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας να απαγορεύσει σήμερα την είσοδο σε υποψήφιους και στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, οι οποίοι στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας επισκέπτονται χώρους δουλειάς και μοιράζουν φυλλάδια του κόμματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κεντρικό κατάστημα της τράπεζας στην Λ. Ικάρου. Έκπληκτοι οι υποψήφιοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. άκουσαν τον άνδρα της ιδιωτικής ασφάλειας που βρισκόταν στην είσοδο, να τους λέει ότι υπάρχει εντολή να μην περάσουν στο εσωτερικό!

\’\’Κατά  την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, πραγματοποιούμε επισκέψεις σε υποκαταστήματα τραπεζών, και μοιράζουμε φυλλάδια. Όπως όλες τις  μέρες έτσι και σήμερα επισκεφθήκαμε το υποκατάστημα της Παγκρήτιας τράπεζας, στη λ.Ικάρου. 

Όταν φτάσαμε στην είσοδο ωστόσο ο security δεν μας επέτρεψε την είσοδο στην τράπεζα. Αμέσως καταλάβαμε ότι ο υπάλληλος είχε λάβει εντολές από την διοίκηση  να μην μας αφήσει να μπούμε για να μην μοιράσουμε τα φυλλάδια.\’\’ είπε μιλώντας στο flashnews ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μιχάλης Κλάδος. 

Το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις αφού όπως επισημαίνει ο κος Κλάδος είναι η πρώτη φορά που απαγορεύεται από οποιαδήποτε επιχείρηση να μπουν στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και να μοιράσουν στους εργαζομένους προεκλογικό υλικό. 

Το flashnews επικοινώνησε με την Παγκρήτια τράπεζα, με τα στελέχη της να προσπαθούν να υποβαθμίσουν το περιστατικό λέγοντας πως η ίδια τακτική ακολουθείται προς όλα το κόμματα, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει επισκεφθεί τον συγκεκριμένο χώρο άλλο κομματικό κλιμάκιο.

\’\’Δεν έχει σχέση με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α το συγκεκριμένο γεγονός, είναι πάγια τακτική της τράπεζας να μην μοιράζεται έντυπο υλικό(προεκλογικό ή μη) σε χώρους του κεντρικού καταστήματος\’\’.

Μανόλης Αλεξάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook