Τα γεγονότα που συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ κατήγγειλε μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας: Η ανακοίνωση κάνει λόγο για προπηλακισμούς, επιθέσεις από… εύσωμους αγνώστους και επεισόδια. Αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Η αποστολή της ομάδος μας φτάνει στις 13:15 έξωθεν του γηπέδου του ΡΟΥΦ. Πρώτος κατεβαίνει ο ποδοσφαιριστής μας Τερλελής Όθωνας στον οποίο έρχεται κατά πάνω του μία μηχανή με οδηγό έναν εύσωμο για να τον πατήσει, τον οποίον όμως σπρώχνει και τον αποφεύγει.

Κατεβαίνουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Αία δέχονται υβριστική επίθεση και σπρωξίματα από πέντε εύσωμους μπροστά στα μάτια της ανύπαρκτης αστυνομίας, οι ποδοσφαιριστές του Αία αντιδρούν και καταφέρνουν μόνοι τους μετά από συμπλοκή να μπουν στα αποδυτήρια. Έξω από αυτά ο εβδομηντάχρονος έφορος της ομάδος μας Γκιόκας Ευάγγελος τους λέει γιατί τα κάνετε αυτά και απαντούν γιατί είστε τσιράκια του Φυντάνη και του Κούγια γα….στε και ο Αίας και η Παναχαϊκή.

Εκείνη τη στιγμή ο προπονητής του ΡΟΥΦ Γκόφας σπρώχνει τον έφορο της ομάδος μας και πέφτει κάτω γιατί τον είχε εξυβρίσει λέει στον αγώνα με την Αγία Παρασκευή στον πρώτο γύρο. Κατά την διάρκεια του Α΄ ημιχρόνου και ενώ ο ΑΙΑΣ προηγείτο 1-0 ακούγονται συνεχώς συνθήματα κατά του προπονητή και προέδρου της Παναχαϊκής υβριστικά ενώ έχoυν αναρτηθεί και πανό εναντίον τους.

Επίσης οι ποδοσφαιριστές του ΡΟΥΦ Σίμος και Κοκολάκης έβριζαν συνεχώς τους αμυντικούς Τερλελή και Μακρόπουλο ότι είστε πουλητάρια του Φυντάνη και του Κούγια. Στις 14:55 πίσω από την εξέδρα των φιλοξενουμένων φθάνει ο προπονητής της Παναχαϊκής Φυντάνης Ηλίας συνοδευόμενος από φίλο του.

Στην πόρτα του εκδοτηρίου ήταν τρία άτομα γνωστά ο ένας εκ του Δ.,Σ του ΡΟΥΦ που είδε το αυτοκίνητο που αποβιβάστηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής, όταν τελείωσε το παιχνίδι το άτομο αυτό το οποίο είναι γνωστό ειδοποίησε 30 άτομα περίπου του συνδέσμου φιλάθλων του ΡΟΥΦ όπου κινήθηκαν γρήγορα προς το αμάξι και με πέτρες – βράχους 30 κιλών έσπασαν ολοσχερώς το αυτοκίνητο καθώς το τρύπησαν και με λοστούς.

Η ζημιά ανέρχεται στις 6,000 ευρώ περίπου. Όλα αυτά υπό την ανέχεια της ανύπαρκτης αστυνομίας, 10 ανδρών περίπου όπου απλώς κοιτούσαν με κύριο υπεύθυνο τον υπαστυνόμο κ. Βλόντζο ο οποίος δεν αντέδρασε γρήγορα να ανοίξει την πόρτα για να πάρουν το αυτοκίνητο. Αφού το διέλυσαν και έφυγαν τότε άνοιξε την πόρτα.

Στο σημείο έφτασε το ΔΣ του Ρουφ καθώς και ο κ. Κουνάδης Θεόδωρος ο οποίος προς τιμήν του αφού αναγνώρισε ότι έγινε από φιλάθλους της ομάδος του τους οποίους ειδοποίησε ο γνωστός προς εμάς άνθρωπος του Ρουφ, ανέλαβε εξ ολοκλήρου την επισκευή του αυτοκινήτου, όπου μάλιστα το πήρε εκείνη τη στιγμή ο υπεύθυνος του συνεργείου.

Ευχαριστούμε τον κ.Κουνάδη, δεν θα προβούμε σε μηνύσεις όμως πρέπει να επισημάνουμε ότι όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας και του παρατηρητή Φιλιππόπουλου όπου ο συγκεκριμένος κατά την συμπλοκή των φουσκωτών με τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας κοίταγε …τα άστρα, Επίσης θα θέλαμε να επισημάνουμε την παντελή απουσία από όλα αυτά του Προέδρου κ. Καφέζα ο οποίος μιλάει για εξυγίανση και όχι βία στα γήπεδα.

Σίγουρα κ. Καφέζα επειδή είστε άμπαλος σου λέμε μόνο ένα ότι ο Αίας του χρόνου θα αγωνίζεται και πάλι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην Φούτμπολ Λιγκ 2. Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε σε όλους εσάς του Ρουφ και σε όσους κάθε Κυριακή βρίζουν την ομάδα μας ότι εμείς δεν είμαστε τσιράκια του Κούγια και της Παναχαϊκής. Είμαστε αυτόνομοι και όταν λέμε αυτόνομοι ούτε της Σαλαμίνας και αυτό θα το δείτε στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook