Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη  στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ και ώρα 21.00, παράσταση θεάτρου σκιών με το Νίκο Μπλαζάκη. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.

«Στις προτεραιότητες της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, είναι η στήριξη εκδηλώσεων και δράσεων κοινωφελούς χαραχτήρα», επεσήμανε σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 στον χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου, η πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, Νάνσυ Αγγελάκη, προσθέτοντας ότι «στο πλαίσιο αυτό, δεν θα μπορούσαμε να μην δεχτούμε τη διοργάνωση μίας παράστασης θεάτρου σκιών με το Νίκο Μπλαζάκη, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των κεντρικών συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου».

«Όλοι μας ας δώσουμε το παρών, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την ευαισθησία και την αγάπη μας προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και που δυστυχώς, λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς», τόνισε η κα Αγγελάκη και κατέληξε:

«Οι άστεγοι και οι συνάνθρωποί μας που αναζητούν λίγο φαγητό, πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Και εδώ έρχεται να συμπαρασταθεί η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. Θα ήθελα με την ευκαιρία, να εκφράσω τις βαθιές μου ευχαριστίες προς την τοπική εκκλησία μας και προσωπικά προς τον σεβασμιότατο κ. Δαμασκηνό και τον πρωτοσύγκελο Δαμασκηνό Λιονάκη, οι οποίοι στηρίζουν ενεργά κάθε πρωτοβουλία μας που αποσκοπεί στο να απαλύνουμε τον πόνο συνανθρώπων μας, προσφέροντάς τους λίγη χαρά και ανακούφιση».

Σημειώνεται ότι στην συνέντευξη παραβρέθηκαν ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός Λιονάκης και ο ιδιοκτήτης του καφέ «Κήπος», Βασίλης Σταθάκης, υπό την χορηγία του οποίου δίδεται η παράσταση.

Η είσοδος είναι 5 €.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook