Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στον Άγιο Νικόλαο, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγ. Νικολάου, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 30, 28 και 16 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, διατάραξη οικιακής ειρήνης παράνομη οπλοκατοχή – οπλοχρησία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες καθώς και τρεις ακόμα ομοεθνείς τους, οι οποίοι αναζητούνται, απαιτούσαν από άλλους ομοεθνής τους, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ για να μπορούν να παραμένουν στην περιοχή και να εργάζονται.

Οι ανωτέρω δράστες χθες το βράδυ, στον Άγιο Νικόλαο εισήλθαν σε οικία που διέμεναν τέσσερις ομοεθνείς τους ηλικίας 28, 40, 49 και 20 ετών και τους τραυμάτισαν με τη χρήση αιχμηρών μεταλλικών αντικειμένων, διότι ο ένας εξ αυτών, χθες το πρωί, αρνήθηκε να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό που απαιτούσαν.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook