Είναι πλέον έξι χρονών. Όταν γεννήθηκε οι γονείς της σοκαρίστηκαν μόλις την αντίκρισαν. Είχε μαύρη γούνα στην αριστερή πλευρά του προσώπου και του σώματός της αλλά και κηλίδες μαύρης τρίχας στο 60% του λοιπού σώματός της.

\"\"

Η κατάστασή της ονομάζεται Σύνδρομο του Λυκανθρώπου και οι φίλοι της την αποκαλούν «Μικρή Μαϊμού». Όταν ήταν δύο χρονών, ο πατέρας της την εγκατέλειψε στο βρεφοκομείο, λίγες ημέρες μετά που η μητέρα της έφυγε από το σπίτι. Οι υπεύθυνοι του σταθμού έκαναν έκκληση στην οικογένειά της να εμφανιστεί και να την πάρει πίσω επειδή τα άλλα παιδάκια τρομοκρατούνταν από την εμφάνισή της. Τελικά, ο παππούς ενός από τα ξαδέρφια της ανέλαβε την κηδεμονία της, καθώς ακόμη δεν μπορεί να κάνει φιλίες εξαιτίας της… τριχωτής εμφάνισής της.

\"\"

Ο άνδρας φροντίζει το μικρό κοριτσάκι τα τελευταία χρόνια αλλά ανησυχεί ότι δεν θα έχει την οικονομική δυνατότητα να αναλάβει την εκπαίδευσή της καθώς και ότι σε ολόκληρη τη ζωή της θα πρέπει να ανέχεται τα πειράγματα των άλλων ανθρώπων. Ο αγρότης ανέφερε ότι τον πρώτο καιρό αισθανόταν περίεργα μόλις αντίκριζε το κοριτσάκι, ενώ τώρα την έχει αποδεχθεί πλήρως και μάλιστα αστειεύεται για την εμφάνισή της.

\"\"

Αν και η κατάστασή της δεν έχει επίσημη διάγνωση, θεωρείται ότι πάσχει από ασθένεια γνωστή ως «Σύνδρομο Λυκανθρώπου». Η ίδια η μικρούλα παραδέχεται ότι δεν την πονάει το τρίχωμά της, απλώς της προκαλεί φαγούρα!

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook