Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» οι θαυμαστές της Δέσποινας Βανδή που είχαν δημιουργήσει το «vandiworld.gr», ένα fan club της τραγουδίστριας, αποφάσισαν να το κλείσουν και να το μετονομάσουν σε «gossipworld.gr», γιατί είναι απογοητευμένοι από την πορεία της Δέσποινας τα τρία τελευταία χρόνια.

Σε ένα από τα σημειώματά τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανέφεραν: «Διακόπτουμε λόγω της απογοητευτικής της καριέρας τα τελευταία τρία χρόνια».

Η πραγματικότητα όμως είναι λίγο διαφορετική. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της zougla.gr, από την αρχή υπήρχαν δύο fan club για την τραγουδίστρια, το «vandiworld.gr» και το «devaqueen.gr». Η Δέσποινα στα φετινά βραβεία Mad έδειξε την προτίμησή της στο «devaqueen.gr» και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλοι όσοι στηρίζουν το άλλο fan club να νιώσουν πως χάνουν την υποστήριξη της αγαπημένης τους star και να διακόψουν την λειτουργία του ιστότοπου.

Ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά

Την ίδια ώρα, άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Δέσποινας Βανδή δηλώνει στο yupi «Δεν είναι το επίσημο fan club». «Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν ένα gossip forum και αποφάσισαν να διαφημιστούν χρησιμοποιώντας το όνομά της. Επειδή το θέμα έχει πάρει διαστάσεις, η Δέσποινα έχει ήδη επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook