Έτοιμος για την ιστορική πρόκληση της διεκδίκησης της ανόδου στη Super League παρουσιάζεται ο Πλατανιάς, που ρίχνεται στη \”μάχη\” των πλέι οφ την Τετάρτη (13/6, 20.00-OTE TV).
Πρώτος αντίπαλος για την χανιώτικη ομάδα η Παναχαϊκή, όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου ο Μιρτσέτα με γκολ-φάουλ είχε χαρίσει το \”τρίποντο\” με 1-0 στις 30 Οκτωβρίου 2011 στην Αγυιά.
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου πέρα της απουσίας του τιμωρημένου Χρήστου Παληγεώργου δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, αφού ο Γιώργος Λαζαρίδης έχει επιστρέψει κανονικά και αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια.
Ο Σερραίος τεχνικός θα παρατάξει κατά πάσα πιθανότητα την εξής ενδεκάδα (4-2-3-1): Λαζαρίδης-Μανουσάκης, Τζανής, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης-Δέντσας, Γκονζάλες-Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Δράμι-Ναζλίδης, ενώ τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης διεκδικεί πέραν του Δράμι και ο Πάγκαλος.
Από την άλλη ο Γιάννης Παπακώστας για την Παναχαϊκή σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πάτρα αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με την εξής ενδεκάδα:
Πουρής, Κωνσταντινίδης, Κοιλιάρας, Ιωάννου, Θεοδωρέλης ή Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Βλασόπουλος, Ουρτάδο, Ντίνας, Ουαταρά, Ατματζίδης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Πακάλτσης, Φούφουλας, Σκαρτσίλας, Πετρόφ.
Εκτός \”μάχης\” για τους Πατρινούς είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 19 γκολ Φουρτάδο, ο Τσεμπερίδης και ο Μακούπου Μ\’ πία 
Οι δύο έγχρωμοι επιθετικοί της Παναχαϊκής είχαν σκοράρει στο 0-2 της πατρινής ομάδας μέσα στο Μάλεμε, για το β\’ γύρο πρωταθλήματος.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook