Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την τύχη της πατρίδας δήλωσε ο Δ. Αβραμόπουλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ FM και επανέλαβε την θέση του για διακομματική συνεννόηση για την επίλυση των βασικών ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες.

Πρότεινε να αφήσουν όλοι «στην άκρη τα κομματικά λάβαρα, να υποστείλουν τις κομματικές σημαίες και να δουν τι μπορούν να κάνουν αυτή τη στιγμή, για να μη βγει η πατρίδα από το δρόμο που όλοι μαζί ονειρευτήκαμε».

Τόνισε ότι ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν στοιχεία σύγκλισης ωστόσο τον κάλεσε να αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει ως ένα κοινοβουλευτικό κόμμα με αρχές και πρόγραμμα, να αξιολογηθεί και να κριθεί από τη θέση του μέσα από την αντιπολίτευση και μετά αν κρίνει ο κόσμος θα του ανοίξει τον δρόμο.

Επεσήμανε ότι το χειρότερο θα είναι να πάει η εξουσία σε ανθρώπους οι οποίοι δεν μπορούν να τη διαχειριστούν.

Τέλος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και για το θέμα της λαθρομετανάστευσης λέγοντας ότι αυτά που υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας δεν μπορούν να υλοποιηθούν καθώς είναι απόψεις από εκείνες που εύκολα διατυπώνονται παραμονές εκλογών χωρίς να έχουν αντίκρισμα στην πράξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook