Ένας από τους πρωταγωνιστές της επικής νίκης του Πλατανιά ήταν ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) και \”σέρβιρε\” το 1-2 στον Ναζλίδη.
Ο Ρεθυμνιώτης επιθετικός της χανιώτικης ομάδας, που είναι και πρώτος της σκόρερ, τόνισε ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του Πλατανιά για την αντίδραση που είχανε μετά το γκολ της Παναχαϊκής. 
Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Γνωρίζαμε ότι η Παναχαϊκή είναι μια πολύ καλή ομάδα, αήττητη και σε πολύ καλή κατάσταση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την αντίδραση που είχαμε. Όταν προηγηθήκαμε όλοι περίμεναν ότι το ματς θα έρθει ισόπαλο, όμως στο φινάλε «κλέψαμε» τη νίκη. Η αξία του αντιπάλου δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας».

Βλασόπουλος: \”Ευτυχώς που ήταν τηλεοπτικό\”

Από τη μεριά των παικτών της Παναχαϊκής μίλησε ο σκόρερ του 2-2, Νίκος Βλασόπουλος, που έκανε λόγο για αδικία από τη διαιτησία:

«Ευτυχώς που το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και δεν μπορεί κανείς να εθελοτυφλεί αν ήταν δίκαιο ή άδικο.
Πρώτη φορά είδα τόση αδικία πραγματικά την νιώσαμε στο πετσί μας, δεν το περιμέναμε ότι κάποιος θα έχει το θράσος για να μας σφάξει μέσα στο σπίτι μας, αυτό μας πεισμώνει και μας κάνει πιο δυνατούς.
Την επομένη φορά θα είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Μένουν πέντε τελικοί τους οποίους θα κερδίσουμε, με αποφασιστικότητα θα προχωρήσουμε και έχουμε καλύτερη ομάδα, αυτό φάνηκε. Η ατυχία και η αδικία δεν θα μας αγγίξει ξανά».

Λευτέρης Αντωνακάκης

φώτο από onsports.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook