Είναι 23 ετών και διαθέτει θειικό κορμί. Ο λόγος για την Erin Heatherton, έναν από τους νεότερους «αγγέλους» της διάσημης φίρμας εσωρούχων Victoria\’s Secret που αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της.

Η νεαρή Erin είχε μια συνάντηση με τη Cindy Crawford και μετά από το ραντεβού αυτό, πήρε χρήσιμες συμβουλές και κατάλαβε πόσο σημαντικό είναι να ακολουθεί μια πρωτεϊνική δίαιτα για να διατηρεί τις καμπύλες της.

«Συνάντησα κάποτε τη Cindy Crawford και μου εξήγησε το πιο σημαντικό πράγμα, σημασία δεν έχει μόνο το πόσο ή πώς γυμνάζεσαι αλλά και το τι τρως. Αυτό άλλαξε την οπτική μου στα πράγματα».

Η Erin που φημολογείται πως βγαίνει με το γόη του Χόλιγουντ, DiCaprio, καταναλώνει μεν πρωτεΐνη αλλά η διατροφή της έχει παντελώς αποκλεισμένη τη γλουτένη.

«Λατρεύω τα ψάρια και το κοτόπουλο ενώ κάποιες φορές τρώω και λίγο μπέικον». Πάντως, η Heatherton δεν κρύβει πως κάνει και τις διατροφικές ατασθαλίες!

Η Heatherton γυμνάζεται καθημερινά τουλάχιστον για μια ώρα και μαζί με την Candice Swanepoel είναι οι δύο «άγγελοι» που πρωταγωνιστούν στο λανσάρισμα της συλλογής ρούχων για το γυμναστήριο.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την Erin και τα fitness μυστικά της:

-Από μικρή ήταν αθλήτρια, έπαιζε μπάσκετ και για εκείνη ο αθλητισμός είναι κάτι σαν δεύτερη φύση της.

-Η Erin γυμνάζεται και για να αποβάλλει το στρες. Περπατά καθημερινά και κάνει γιόγκα. Μιλάμε για μισή ώρα τρεξίματος και μισή ώρα γιόγκα.

-Επειδή ταξιδεύει συχνά, φροντίζει να τρέχει (έτσι γνωρίζει καλύτερα και τις πόλεις που επισκέπτεται) ενώ πάντα αρέσκεται και στο να δοκιμάζει μια νέα μορφή άσκησης.

-Τα σημεία του σώματός που γυμνάζει περισσότερο το διάσημο μοντέλο είναι τα πόδια και η μέση της.

-Δεν θέλει να στερείται, ούτε να είναι πολύ σκληρή και απόλυτη στο τι τρώει. Οι ημέρες που κλέβουμε και τρώμε κάτι παραπάνω είναι για την Erin, μέσα στο πρόγραμμα.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook